Prøv billig massage i København idag

Massage terapi skal defineres som en manipulation af det blødt væv i vores kroppe. Massage terapi har fysiske, fysiologiske og psykologiske virkninger på os, med andre ord, kan det påvirker vores sind, vores krop og ånd. Ordet “massage” stammer fra det franske ord “friktion eller æltning”, fra det arabiske ord “massa” som betyder “at røre, føle”, og det latinske ord “massa” som betyder “masse, dej”.
billig massage københavn
Under en god omgang massage bliver det blødt væv, som består af muskler, sener, ledbånd, hud, lymfekar, organer og andre bindevæv, manipuleres på en række måder. Dette omfatter tryk, spænding, bevægelse, vibration – med hånden som kører enten struktureret eller ustruktureret. Massage slag kan noglegange anvendes med hænderne, bløde næver, fingre, tommelfingre, albuer, underarme, eller fødder. Der er over 80 anerkendte massage typer af forskellige billig massage i københavn typer . De mest anførte grunde til at indføre en billige massage har været på grund af kundens efterspørgsel og muligheden for at spare penge.

Under en massage i København, er kunden placeret på enten en massage seng eller en massage stol. Massage bordet er rigtig god for komfort, kan let rengøres , og har et godt polstret hovedstøtte der muliggøre den korrekte placering af hovede og letter vejrtrækning mens kunden ligger ned. Fordelen ved en massagestol er at kunden forbliver i en mere oprejst, siddestilling. Typisk varer sådan en billig massage er at varigheden kun er  fra 5 til 15 minutter og det gøres med klienten fuldt påklædt. En rigtig massage session varer normalt meller 30 og 90 minutter med kunden helt eller delvist afklædt under et varme tæppe. I København er den mest almindelige form for massage den svensk massage og som oftes bare kaldes for den “afslapning massage”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *