Jeg fik et malerfirma til at male min lejlighed i København

Der er startet et nyt malerfirma i København som jeg gerne vil skrive lidt om.
Grunden til at jeg har valgt at skrive om den her maler fra København er at jeg syntes at han har levret et utrolig flot stykke malerarbejde i vores lejlighed her på Amager.
Jeg havde egentlig selv regnet med at jeg skulle male lejligheden, men ved en tilfældighed fik jeg kontakt til denne malermester.
Jeg stod i køen i Netto hvor jeg kom i snak med en gammel veninde og der kom vi på en eller anden måde in på emnet om at jeg skulle have malet min lejlighed her i København, mens vi stod og snakkede var de en ung mand der prikkede mig på skulderen og sagde at han tilfældig vis var nystartet Maler i København og han gerne ville give mig et uforpligtigende tilbud på udførsels af malerarbejdet i lejligheden… Jeg tænkte ja hvorfor ikke prøve at høre hvad en maler vil have for at udføre arbejdet.. Jeg hader jo egentlig at male selv.

Jeg må sige jeg blev overrasket over hvor billigt han kunne male lejligheden.
Jeg sagde ja tak til hans tilbud.
Dagen efter mødte han op og han afdækkede hele min lejlighed så der ikke kom nogen maling stænk på nogen af mine egendele.

maler

Maler resultatet var bare så flot og det er også derfor jeg skriver denne artikel om ham.
Til sidst vil jeg gerne give dig muligheden for at få en billig maler i København hvis i stod og manglede en maler i nærmeste fremtid.
Det er et malerfirma jeg altid vil anbefale til mine venner og bekendt og nu også til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *